vineri, 18 martie 2011

Cum am inceput sa tricotez




Am invatat sa tricotez pe la 8-9 ani ,la bunici in spatele casei ma ascundeam cu o prietena si amandoua tricotam cu doua creioane pe post de andrele .Stateam acolo pitite dupa o stiva de lemne si aveam sezatoarea noastra ,a fetelor .



.Am tricotat primul meu mare proiect pe la 12 ani , un pulover pentru un frate mai mic apoi am inceput unul pentru tata dar nu l-am terminat niciodata.Nu mi-a placut niciodata sa tricotez caciuli ,fulare, sosete.preferatele mele erau pulovere, fuste, eram pusa pe fapte mari.In clasa a 8-a aveam ore de atelier, invatam sa coasem, sa tricotam , ceva croitorie, imi placea la nebunie, eram ca pestele in apa.De ce oare orele de mate nu se inlocuiau ce cele de atelier...raiul oricarui elev .

Am pus andrelele in cui cand am intrat la liceu si le-am reluat la 30 de ani cand fortata de imprejurari trebuia sa-mi ocup timpul cu ceva placut sa nu inebunesc de stres,plictiseala, lupta cu hormonii rascoliti de sarcini si lauzii repetate.

Nu mai tin minte exact cine si cand m-a invatat sa crosetez, croseta nu m-a atras mereu ca acum, e achizitie tarzie si cred ca de fapt m-am invatat singura urmarind tutoriale pe utube.stiu ca primul meu produs crosetat a fost o caciulita pentru Darya ...deci croseta a picat in mainile mele in perioada postcanadiana ...dupa descalecarea mea in Ca...aici ar fi un smiley care moare de ras si se tine de burta.

2 comentarii:

  1. Buna, mi-a facut placere sa iti citesc blogul, frumos.
    Si eu tricotez, imi place mult de tot, ma relaxeaza, spre deosebire de tine imi place sa fac si caciuli :) merg mai repede!
    Acum am de gand sa incep un pulover pentru al meu sot din lana merino, sper sa reusesc sa il si termin!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de vizita ,Trebuie sa iau blogul asta mai in serios ,a il alimentez mai des ca uite, am si vizitatori...eu credeam ca vorbesc singura.

      Ștergere