joi, 14 aprilie 2011

masina de tricotat


Masina mea de tricotat e super ultra bestiala,e computerizata,are programe de fairisle si alte modele pe care abia acum le invat.Face multe dar nu prea ma atrage.Cred ca nu sunt genul care sa foloseasca masinarii, prefer doua andrele de bambus calde si un fir premium ,prefer sa lucrez incet si cu grija, sa vad cum proiectul se naste din mainile mele si nu din acele unei masini.

De fapt am cumparat masina pentru a lucra spatele la pulovere ,bluzite etc.Cosmarul meu ca tricotareasa e sa lucrez spatele ,o bucata de jerse fara model, fara sare sau piper, de-a dreptul plictisitor.

Deocamdata Lacusta mea ca asa am numit-o ,sta cuminte in asteptare.am lucrat pe ea cand am primit-o, stiti cum e cu palaria noua, trebuie s-o porti...acum am luat o pauza.


2 comentarii:

  1. cit o fi costat asa masinarie ? e pacat sa nu o folosesti la maxim ,stii dar eu la scoala am facut tricotajele si aveam niste masini care mai mult nu mergeau ..erau mereu in reparatii,mergeau 3 zile apoi iar la doctor .un chin pe cind una performanta ca asta ai putea face taraba in piata

    RăspundețiȘtergere
  2. Valentina,mi-a trecut prin cap sa lucrez pentru profit dar cand ai trei copii nu ma trage ata ca as vrea sa lucrez pentru ei atat cat imi dau ei voie ...acusica cresc mari si nu vor mai purta tricoturile mele .Deja cea mare e imposibil de multumit, cu greu am nimerit un bolero crosetat, haleluia ca il poarta.
    POate intr-o zi o sa fac si profit din tricotat,cine stie ce aduce viata .
    Multumesc mult pentru visita am aruncat si eu un ochi la tine.

    RăspundețiȘtergere